> Blog > Kúpele na Slovensku

Kúpele na Slovensku

Spoznajte krásy kúpeľov na Slovensku. Zistite, ktoré kúpele sú najstaršie, najmladšie, najnavštevovanejšie, najkrajšie, najznámejšie… Jednoducho naj a top slovenské kúpeľné miesta. Objavte známe aj menej známe zaujímavosti kúpeľných miest. Zaspomínajte si na dnes už skoro zabudnuté kúpeľné poklady. Ponorte sa s nami do liečivých termálnych vôd a bohatej balneo-histórie našej malej krajiny. 

Využite praktické rady a tipy pre návštevníkov. Poradíme, ako sa rýchlo a efektívne zbaliť na dovolenku či aké služby môžete očakávať v danej kategórii hotela

Kúpele na Slovensku majú čo ponúknuť každému návštevníkovi. Či už ste mladí, alebo o niečo vekom skúsenejší, chystáte sa do kúpeľov za liečbou, relaxom alebo túžite po luxusnom wellness, v slovenských kúpeľoch si určite prídete na svoje. Načerpajte s nami množstvo inšpirácie a užite si svoj pobyt v slovenských kúpeľoch naplno.

Kúpele Slovensko – zoznam

Slovensko je krajina bohatá na vzácne prírodné poklady, krásne jaskyne a hory, vďaka čomu sa u nás nachádza množstvo termálnych aj klimatických kúpeľov. Prírodné liečebné kúpele Slovensko:

Fotogaléria z kúpeľov na Slovensku

Hrad Lednica na skalnom brale

Hrad Lednica

Zrúcanina Lednického hradu sa nachádza na vysokom skalnom brale. Lednický hrad mal za úlohu chrániť hranicu Uhorského kráľovstva. Okrem samotnej prehliadky hradu na vás čaká aj adrenalínový výstup na vyhliadku Straka, odkiaľ si dozaista vychutnáte nádherné výhľady do

Hrad Lednica Čítať viac

Návrat hore