> Blog > Aquaparky

Aquaparky

Predstavenie aquaparkov na Slovensku aj v zahraničí. Objavte s nami najnavštevovanejšie aquaparky na Slovensku, najlepšie aquaparky v Európe či najväčšie aquaparky na svete, využite praktické rady a tipy pre návštevníkov aquaparkov a nenechajte si ujsť zaujímavosti a aktuality zo sveta aquaparkov. 

Aquaparky v Európe majú čo ponúknuť všetkým návštevníkom. Či ste milovník tobogánov a iných vodných atrakcií, plavec alebo len túžite po oddychu pri vode, pobyt v aquaparku na Slovensku alebo v zahraničí bude tá správna voľba. Užite si ho vďaka naším inšpiráciám naozaj naplno.

Aquaparky na Slovensku

Ak by ste chceli navštíviť všetky aquaparky na Slovensku, jedno leto by vám bolo na to pravdepodobne málo. Taká malá krajina ako Slovensko, ponúka totiž obrovské množstvo aquaparkov a vodných svetov. Preto ak aj nechcete cestovať ďaleko, určite si nájdete na Slovensku aquapark v blízkosti vášho domova, ktorý môžete navštíviť aj v rámci jednodňového výletu. 

Aquaparky a vodné svety na Slovensku

Aquaparky v zahraniční

Aquaparky sa tešia veľkej obľube aj v zahraničí. Medzi Slovákmi sú mimoriadne obľúbené aquaparky u našich susedov. Napríklad najlepšie aquaparky v Maďarsku ročne navštívi aj množstvo Slovákov. Obľúbené sú aj aquaparky v Poľsku, Rakúsku a Čechách. Zaujímavé sú však aj iné auparky v Európe či dokonca najväčšie aquaparky na svete.

Expozícia ovčiarstva – odev ovčiarov

Národopisné múzeum Liptovský Hrádok

Národopisné múzeum v Liptovskom Hrádku patrí k vysunutým pracoviskám Liptovského múzea. Hrádocké múzeum, ktoré sídli v historickej budove Soľného úradu, ponúka návštevníkom možnosť spoznať život obyvateľov Liptova v minulosti – od tradičných povolaní, medzi ktoré patrilo ovčiarstvo, cez

Národopisné múzeum Liptovský Hrádok Čítať viac

Návrat hore