> Blog > Kúpele zahraničie

Kúpele zahraničie

Spoznajte krásy kúpeľov v zahraničí. Objavte najlepšie kúpele zo Strednej Európy aj vzdialenejšej cudziny. Spoznajte známe aj menej známe poklady svetových kúpeľných miest, využite praktické rady a tipy pre návštevníkov a nenechajte si ujsť zaujímavosti a aktuality.

Kúpele v zahraničí majú čo ponúknuť každému návštevníkovi. Načerpajte s nami množstvo inšpirácie a užite si svoj pobyt v kúpeľoch v zahraničí naplno.

Kúpele Česko

Česká republika je bohatá na vzácne termálne a minerálne vody. Vďaka tomu sa v Čechách nachádza množstvo kúpeľov a kúpeľných zariadení. Poznáte najmladšie, najväčšie či najstaršie kúpele v Čechách?

Kúpele Rakúsko

Viacero kúpeľov v Rakúsku nájdete už v bezprostrednej blízkosti našich hraníc. Spoznajte s nami čaro rakúskych kúpeľov, objavte možnosti, ktoré ponúkajú a načerpajte cenné rady pred návštevou.

Kúpele Maďarsko

Najviac kúpeľov v Maďarsku sa nachádza v okolí hlavného mesta. Spoznajte tie najlepšie kúpele v Maďarsku a získajte cenné informácie, ktoré sa vám zídu počas návštevy kúpeľov u našich južných susedov.

Kúpele Poľsko

Poľské kúpeľné mestá dýchajú svojou typickou atmosférou. Načerpajte inšpiráciu a zistite všetky potrebné informácie pred návštevou kúpeľov v Poľsku.

Maďarské kúpele

Ak si chcete dať do poriadku zdravie a zrelaxovať svoje telo i ducha, skúste navštíviť kúpeľné domy v Maďarsku. Táto krajina ponúka okrem výborných kúpeľných služieb a procedúr taktiež množstvo pamiatok a môžte spoznávať históriu nejedného mesta.

Maďarské kúpele Čítať viac

Návrat hore