Maďarsko – ideálne miesto pre dovolenku, za ktorým nemusíte chodiť ďaleko

Naši južní susedia majú v ponuke nekonečné množtstvo možností na vyžitie – či už športové alebo relaxačné. Maďarsko je krajina bohatá na minerálne pramene, ktoré využívajú mnohé kúpele a wellness centrá. Ako jediná má až vyše stovku termálnych prameňov v hlavnom meste – teda v Budapešti. Okrem toho sa tu však môžete zastaviť aj v mnohých iných kúpeľoch. Tie najlepšie z vám priblížime v nasledujúcich riadkoch.

Wellness v Bükfürdő

Termálne kúpele Bükfürdö sú svojou minerálnou liečivou vodou známe po celom svete. Sú ideálnym miestom pre dovolenku a relaxáciu plnú zážitkov. Patria k najväčším a najkrajším kúpeľným miestam Maďarska. Nechýbajú vonkajšie ani vnútorné bazény, ktoré ponúkajú atrakcie všelijakého druhu. V blízkosti kúpeľov sa nachádza 18 jamkové golfové ihrisko, organizujú sa tu krásne hudobné večery a mnoho iného. Dovolenka v tomto meste ponúka spojenie športového, kultúrneho a relaxačného vyžitia zároveň. Príďte a neoľutujete!

Kúpeľné mesto Tiszafüred

V okolí jazera Tisza nenájdete krajšie mesto ako je Tiszafüred. Na dovolenku je ideálny kúpeľný Hotel Tisza Balneum****, ktorý je synonymom pre komfort a luxus. V blízkosti sa nachádza nový zážitkový park Robin Kalandsziget umiestnený na jednom z ostrovčekov. Čaká vás v ňom rad adrenalínových dráh, lezecké steny, tématické chodníky pre deti a dospelých, ktoré sú pre vás pripravené za priaznivé ceny. Jazero Tisza spolu s riekou Tizsa si môžete štýlovo vychutnať plavbou na člnoch. Mesto a jeho okolie je obľúbené medzi milovníkmi tichého prírodného prostredia. Návštevníci majú možnosť túry a jazdy na koni alebo na bicykli po brehu rieky a jazera Tisza.

Juhovýchod Maďarska ovláda Hajdúszoboszló

Táto oblasť je v Maďarsku označovaná ako termálna a turistická veľmoc. Obľúbeným je Hotel Silver****, v ktorom nájdete širokú škálu ako moderných wellness procedúr, tak aj komfortné konferenčné miestnosti, ktoré vytvárajú ideálne prostredie na usporiadanie podnikových podujatí, tréningov, sympózií či konferencií. Reštaurácie zabezpečujú gastronomický zážitok z maďarskej alebo aj z medzinárodnej kuchyne. V Maďarsku má Hotel Silver**** ako jediný k dispozícii 2 vlastné pláže s časťou pre wellness, kde je ako v zime tak aj v lete v prevádzke 10 bazénov.

Wellness v meste Debrecén

Debrecén je druhé najväčšie mesto Maďarska. Nachádza sa tu aj zaujímavá krásna ZOO v prostredí debrecínskeho lesa Nagyerdő. Je veľmi zaujímavým a vyhľadávaným mestom. Nájdete tu veľký aquapark, ktorý je plný atrakcií od výmyslu sveta. Hotel Erdőspuszta Club**** vám v tomto meste ponúkne všetko na čo si spomeniete – či už túžite po relaxačných procedúrach alebo dovolenke plnej zábavy.

To však nie je všetko! V Maďarsku si môžete vychutnať relaxačný pobyt či prázdninovú dovolenku kdekoľvek. Vyskúšajte niečo nové! Skvelé zážitky čakajú len na vás a ani za nimi nemusíte chodiť ďaleko.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Návrat hore