Mysterium Bojnice – zábava pre celú rodinu

Mysterium Bojnice ponúka nevšedných zážitok pre malých i veľkých. Ak máte radi logické uvažovanie a lúštenie rôznych hádaniek či hlavolamov, neváhajte a zahrajte si jednu z vnútorných alebo vonkajších hier, ktoré pre vás Mysterium pripravilo.

Mysterium – zábavné logické hry pre všetkých

Hľadáte zábavu pre celú rodinu, kolegov alebo partiu priateľov? Tak rozhodne nevynechajte príležitosť navštíviť Mysterium v Bojniciach. Nájdete tu zábavné logické hry určené pre všetkých ľudí, ktorí sú starší ako 11 rokov. Počet hráčov sa obmedzuje na minimálne dvoch a maximálne sedem.

K riešeniu hier nie je potrebná znalosť konkrétneho jazyka, Mysterium tak môžu navštíviť rôzne medzinárodné skupiny. Podstatou Mysteria Bojnice je hádanie hádaniek, ktoré účastníci hry postupne nachádzajú a riešia, či netradičná prechádzka po meste. Na riešenie jednotlivých úloh je stanovený určitý časový limit.

Nachystajte si dôvtip, pozornosť a logické uvažovanie

Hry sa odohrávajú buď v miestnosti – 3 vnútorné únikové hry (escape rooms) alebo vonku – 2 vonkajšie hry (escape games). Na vnútorné hry je potrebné spraviť rezerváciu vopred, vonkajšie hry nie sú na objednávku. Všetky hry sa inšpirujú historickými témami.

Únikové vnútorné hry vás prevedú skrz tajomné obdobie alchýmie, stredoveké mestečko Bojnice či atmosféru salónikov z minulého storočia. Cieľom hry je do stanoveného časového limitu nájsť cestu von z uzavretej miestnosti. Vonkajšou hrou vás prevedie mobilná aplikácia Hunter Games. ​Témy vonkajších hier boli inšpirované skutočnými historickými udalosťami či pamiatkami.

Na hranie hier nepotrebujete žiadne špeciálne znalosti či fyzickú zdatnosť. Dôležitý je najmä dôvtip a pozornosť. Jediné, čo je potrebné mať so sebou, je chuť zabaviť sa a stráviť príjemné chvíle s rodinou či známymi.

Možností kam sa vydať za zábavou (nielen s deťmi) v Bojniciach je naozaj veľa. Spojte návštevu Mystéria s pobytom v Bojniciach a užite si ešte viac spoločných chvíľ so svojimi priateľmi a rodinou. Veď posúďte sami, kde na jednom mieste môžete zažiť oklamanie mysle v Dome ilúzií, ‚mysterické‘ lúštenie záhad, ale aby sme nezanedbávali i telesnú schránku, tak napríklad aj výstup na vyhliadkovú vežu Čajka a prechádzku bojnickou ZOO.

Fotografie

Doprava

Kúpeľné mesto Bojnice sa nachádza na Hornej Nitre, v západnej časti Hornonitrianskej kotliny. Susedí s 3 km vzdialeným okresným mestom Prievidza. Do Bojníc premáva z Prievidze mestská hromadná doprava (námestie, kúpele) – linka č. 3 a linka č. 7.

Ďalej tu premáva prímestská doprava (linky 307431 a 307432 smer Nitrianske Rudno). Železničná stanica sa nachádza v centre Prievidze, susedí s autobusovou stanicou. Z nej môžete pokračovať do Bojníc spojmi MHD, prímestskou linkou alebo môžete využiť aj súkromnú prepravu osôb.

Parkovanie

Zaparkovať môžete vedľa Meštianskeho domu alebo za Obecným úradom. Pri Salóniku nájdete parkovisko hneď oproti pred Domom služieb. Parkovanie tu nie je spoplatnené. 

Ďalšie parkovacie miesta v okolí (za poplatok) sú centrálne parkovisko pod Régiou, parkovisko za kultúrnym centrom. Najväčšia koncentrácia parkovacích plôch je v okolí Kúpaliska Čajka a pri Bojnickom zámku. Ceny parkovného sa tu pohybujú od 5 – 12 € / deň za osobný automobil.

Mapa miesta

Vstupné/Cenník/Otváracie hodiny

Cena vstupného sa pohybuje od 25 € až do 50 €. Otváracia doba sa môže líšiť vzhľadom na sezónu, ale i jednotlivé dni. Pre hranie vnútornej únikovej hry je potrebné rezervovať preferovaný termín cez rezervačný systém na webových stránkach Mystéria, pri záujme o vonkajšie hry nie je potrebné rezervovať termín.

Aktuálny cenník vstupného a otváracie hodiny nájdete na oficiálnej webovej stránke Mystéria, ktorú uvádzame nižšie v sekcii kontakt.

Postrehy návštevníkov

Určite odporúčam. Hry sú úžasné, každá má svoje čaro. My sme si užili. 🙂 Personál je veľmi ochotný a milý. Určite stojí za to vyskúšať.
Laura B.

Určite odporúčam. Zabavili sme sa celá rodina, rýchlo nám to ubehlo, treba prísť ešte raz. Ďakujeme aj milej sprievodkyni za nápovedy.😉
Zuzana S.

Kontakt

MYSTERIUM / ALCHYMISTA a RÁD MODREJ RUŽE
Meštiansky dom, Hurbanovo námestie 49/44
972 01 Bojnice

GPS súradnice: 48.7789914°, 18.5814759°


SALÓNIK
Hviezdoslavova 158/61
972 01 Bojnice

GPS súradnice: 48.7805964°, 18.5839244°

Mohlo by vás zaujímať

Múzeum Praveku – Prepoštská jaskyňa Múzeum praveku Bojnice

Múzeum Praveku v Bojniciach patrí k múzeám, ktoré zaujímavou formou prezentujú návštevníkom najvýznamnejšiu paleolitickú lokalitu – Prepoštskú jaskyňu. Pokiaľ sa vyberiete na rodinný pobyt do Bojníc, nevynechajte návštevu tohto originálneho múzea.

Zistiť viac
Sklársky skanzen Sklený sen

Sklársky skanzen Sklený sen patrí medzi jedinečné múzeá na Slovensku. Bol založený v malebnej obci Valaská Belá, v ktorej história spracovania skla siaha až do 18. storočia. Príďte aj vy objaviť čaro tohto dnes už pomerne zabudnutého remesla.

Zistiť viac
Zobraziť komentáre a pridať komentár
Návrat hore