Nástroje propagácie

na propagovanie produktu v rámci Vašich stránok od nás získavate podporu nasledovnými spôsobmi:

Poradenstvo

Náš skúsený affiliate manažér bezplatne zanalyzuje Váš web a vytipuje, na ktorých stránkach a akým spôsobom je vhodné rozmiestniť jednotlivé prvky propagujúce produkt. Rád Vám poradí aj so samotnou implementáciou nasledovných reklamných prvkov.

Pluginy pre wordpress

Pre redakčný systém wordpress vieme partnerom, ktorí za posledné mesiace priviedli na naše stránky rádovo stovky zákazníkov dodať plugin pre wordpress, ktorý umožňuje cez parametre definovať a následne dynamicky zobraziť:

Zoznam pobytov pre danú destináciu alebo hotel

Zoznam typov pobytov s počtom pobytov pre destináciu/hotel

Zoznam aktuálnych akciových ponúk pre danú destináciu/hotel

Gadgety

Gadgety vám umožňujú pridať na stránky dynamický obsah formou Iframe. V súčasnosti partnerom ponúkame gadgety Vyhľadávací formulár a Akciové ceny.

Gadgety sú vzhľadovo aj obsahovo konfigurovateľné, takže si na stránky môžete vložiť akciové ceny pre daný typ pobytu alebo miesta, či vyhľadávanie kúpeľných pobytov alebo hotelov vo vybranej lokalite (miesto, regón, krajina).

Akciové pobyty pre typ pobytov je Choroby obehového ústrojenstva (id=38), pozadie farba 99ffdd.

Vyhľadávací formulár so záložkami Pobyty a Miesta; záložka Pobyty neobsahuje polia Doba pobytu a Max. cena. Záložka Miesta neobsahuje pole Pobyt


Vyhľadávací formulár so záložkami Pobyty a Miesta; záložka Pobyty neobsahuje polia Doba pobytu a Max. cena. Záložka Miesta neobsahuje pole Pobyt. Predvolené miesto sú Dudince (id=90) a predvolený typ sú Veľkonočné pobyty (id=53).

 Vyhľadávací formulár so záložkami Pobyty a Hotely, predvolená lokalita sú Dudince a lokalita sa nedá meniť, pretože sú skryté polia Lokalit a taktiež je skryté pole Prostredie v záložke Hotely.


Články

V prípade, že Vaša stránka tematicky súvisí s cestovným ruchom, zdravím alebo wellness, vieme Vám dodať texty, prípadne fotografie, ktoré môžete zverejniť v rámci Vášho redakčného obsahu, s tým, že dané články obsahujú linky na partnerské rozhranie.

Takýmito textami môžu byť napríklad informácie o jednotlivých kúpeľoch, články o vybraných procedúrach, typoch liečby a podobne.

Návrat hore