Ako to funguje?

Náš systém dokáže sledovať pohyb zákazníka po webových stránkach a v prípade, že ste užívateľa, ktorý nakúpi a zrealizuje pobyt priviedli na naše stránky vy, získavate od nás províziu.

Systém si dokáže zákazníka zapamätať, takže províziu získavate aj keď zákazník nenakúpi pri prvej návšteve stránky, ale nakúpi u nás o niekoľko týždňov. Ak zákazník službu objedná a transakcia sa zrealizuje, t.j. prebehne platba a záujemca nestornuje objednávku, na váš účet v systéme sa pripočíta provízia v stanovenej výške.

Koľko môžem zarobiť?

Za každú transakciu, ktorú sprostredkujú vaše stránky získavate od nás províziu, ktorá môže byť vo výške až 40% hodnoty celkovej marže spoločnosti Relaxos z nákupu zákazníka. Hodnota nákupu cez náš systém často prekračuje 1000 €, vďaka našej bonusovej schéme pri dostatočných obratoch môžete získať za jednu objednávku až 100 €!

Čo sa odo mňa v rámci spolupráce požaduje?

Na svoje stránky, ktoré sú obsahovo príbuzné našim produktom umiestnite linku na kontextovo súvisiaci produkt z našej ponuky (napríklad na stránku o Piešťanoch, linku na kúpeľné pobyty v Piešťanoch; na stránku o dovolenke na Slovensku link na pobyty v slovenských kúpeľoch, či wellness hotely. K linkám nie je potrebné pridávať affiliate kódy, postačí ak nám zašlete zoznam domén, na ktoré plánujete linky umiesniť a náš systém na základe tzv. refferera priradí objednávku vám.

Alternatívou je umiestnenie reklamného prvku (vyhľadávací formulár, banner…), ktorý bude propagovať služby rezervačného systému. Na našich stránkach je umiestnený skript, ktorý zabezpečí, že zákazníci, ktorí prišli z Vášho rozhrania sú identifikovaní a priradení Vám ako partnerovi.

V prípade, že zákazník odošle online objednávku, objednávka je v affiliate systéme priradená Vám, ako sprostredkovateľovi.

Váš kredit v systéme si môžete kontrolovať online a RELAXOS bude v zmysle Obchodných podmienok pravidelne prevádzať peniaze na Váš účet.

Formy spolupráce

Návrat hore