Manuál k affiliate rozhraniu

Tento materiál predstavuje stručný návod k nášmu systému sledovania objednávok a jeho funkcií, ktoré sú z partnerovho pohľadu najzaujímavejšie. Cieľom tohto systému je komfortné sledovanie počtu klientov a z nich vyplývajúcich provízií pre webstránku. Do tohto systému sa dostanete cez affiliate rozhranie.

Prihlasovacie meno a heslo Vám zašleme hneď po registrácii do affiliate systému.

Úvodná obrazovka

Po zadaní prihlasovacieho mena a hesla sa načíta úvodná stránka. Poskytuje stručný náhľad na hlavné ukazovatele predaja za aktuálny deň a aktuálny mesiac. Sleduje sa počet zobrazení, kliknutí, predajov, celková hodnota predajov a sumár provízií, ktoré z nich vyplývajú.

Prehľady

Je to hlavný štatistický nástroj, ktorý umožňuje do detailov sledovať objednávky a ich vývoj v čase. Je rozdelený do niekoľkých kategórií:

Rýchle prehľady

Rovnako ako úvodná stránka, zobrazuje informácie o počte zobrazení, kliknutí, predajov a rozpis provízií, teda hodnotu objednávok, ktoré čakajú na potvrdenie od klienta, na úhradu, resp. hodnotu tých ktoré už máte vyplatené a ktoré ešte na vyplatenie čakajú. Je tu aj možnosť filtrovania podľa konkrétneho obdobia.

Prehľady vývoja

Je grafickým zobrazením vývoja vyššie spomínaných sledovaných parametrov. Rovnako ako v rýchlych prehľadoch umožňuje vybrať časové obdobie. Pod grafickým zobrazením je výpis jednotlivých parametrov za aktuálny deň, týždeň, mesiac, rok, za celé obdobie spolupráce a za vybrané obdobie.

Provízie

Obsahuje výpis všetkých objednávok, ktoré boli realizované prostredníctvom Vašej spoločnosti resp. stránky. Zobrazuje ich hodnotu, z nej vyplývajúcu províziu, identifikátor objednávky, dátum vytvorenia, aktuálny stav (čakajúci – klient sa vybavuje / schválený – klient pobyt objednal a zaplatil / zamietnutý – klient ponuku odmietol alebo pobyt stornoval). Po kliknutí na „Upraviť zobrazenie“ je možné si nadefinovať vlastné.

Návrat hore