Aquaparky

Slnko a voda – Aquapark Senec

Iba pár kilometrov od hlavného mesta Slovenska, Bratislavy, nájdete raj vodného sveta v podobe Aquaparku Senec. Je v prevádzke 365 dní v roku, pričom počas letnej sezóny sú otvorené aj vonkajšie tobogány a bazény. Spolu má 9 vonkajších a vnútorných bazénov s vodou teplou 24-36°C. Vzrušujúce chvíle tu zažijú nielen deti, ale aj dospelí.

V exteriéri Aquaparku Senec sú bazény vybavené rôznymi atrakciami ako napríklad vodopády, vodné masážne trysky alebo vodné dáždniky. Interiér ponúka tri perličkové relaxačné bazény a ďalšie wellness zariadenia. Môžete si dopriať i chutné občerstvenie a osviežujúce nápoje v niekoľkých bufetoch, šport bare a coctail bare.

V budove Aquaparku Senec môžete navštíviť reštauráciu s neobmedzeným prístupom na Wi-Fi a s terasou s výhľadom na celý areál. Priamo pri Aquaparku Senec nájdete aj luxusné wellness centrum. Suché a parné sauny, infra sauna, turecký hammam či soľná sauna čakajú iba na vás. Prichystané sú pre vás aj špeciálne procedúry, počas ktorých sa kvalifikovaní zamestnanci zamerajú na starostlivosť o vaše telo, postavu i tvár. Po ich absolvovaní bude vaša pokožka ako i myseľ zrelaxovaná, omladnutá a tieto procedúry majú aj detoxikačné účinky.

Ak by ste chceli navštíviť Aquapark Senec viackrát za týždeň a spraviť si tak dovolenku, na výber máte z niekoľkých možností ubytovania. Trojhviezdičkový Hotel Zátoka má dokonca vlastnú pláž pri Slnečných jazerách. Štvorhviezdičkový Hotel Senec RELAX & Congress vytvára svojim krásnym zeleným prostredím pokojnú atmosféru relaxu.

redakcia

View Comments

  • Aquapark Senec je špička. Chodíme tam s priateľkou asi každé dva týždne. Najradšej máme wellness. Wellnesko je veľmi pekné, priestranné, s množstvom sáun. Výhodou je, že vstup do wellness je obmedzený len na 70 ľudí, takže nikdy tam nie je tlačenica.

    Najlepšie je si kúpiť vstupenku cez ozlave.sk, môžete tak ušetriť až 40% ceny. Ale pokiaľ sa ubytujete v Hotely Senec alebo Senec Relax, tak väčšinou máte vstup voľny.

Recent Posts

Štrbské Pleso – perla slovenských Tatier

Štrbské Pleso patrí k najvyhľadávanejším turistickým strediskám vo Vysokých Tatrách. Okrem krásnej prírody a známej…

3 dni dozadu

Manikúra: Vyberte si správny typ manikúry pre vás

Páčia sa vám elegantné a decentne upravené nechty? Alebo naopak preferujete žiarivé farby a vzory?…

2 týždne dozadu

Parafínový zábal zlepšuje krvný obeh a zmierňuje bolesti

Liečba parafínovým voskom sa vykonáva na rôznych častiach tela, ako sú ruky, nohy a chrbát.…

4 týždne dozadu

Vrch Holíš nad vodnou nádržou Nosice

Vrch Holíš je obľúbeným miestom výletov klientov užívajúcich si liečebný pobyt v kúpeľoch Nimnica. Ide…

1 mesiac dozadu

Masáž tváre: Jednoduchá procedúra omladí vašu pleť

Každá chceme mladistvú a zdravo vyzerajúcu pleť. Vplyvom rokov však pribúdajú vrásky a pleť chabne.…

1 mesiac dozadu

Chemický peeling: Účinná procedúra alebo prežitok?

Chemický peeling je kozmetické ošetrenie, ktoré sa používa na exfoliáciu, zjemnenie vrások, jaziev a pigmentácií.…

2 mesiace dozadu