Pobyty

Kúpele aj wellness hotely ponúkajú rôzne druhy pobytov – wellness, víkendové pobyty, pobyty pre dvoch, liečebné pobyty či mnohé iné. Jednotlivé druhy pobytov sa líšia balíčkom ponúkaných služieb, procedúrami aj zameraním. Poradíme, ako z nich vybrať ten pravý pre vás a na čo sa pri výbere pobytu zamerať.

Viete, kde zažijete najlepší liečebný pobyt na Slovensku či kam sa vybrať za romantikoi pre dvoch u nás alebo v zahraničí? Postačí vám na oddych krátky víkendový pobyt alebo bude lepšie stráviť na wellness pobyte viac dní? A čo všetko si na wellness pobyt zbaliť? Bude vám stačiť malá batožina? Na tieto aj množstvo ďalších otázok týkajúcich sa pobytov v kúpeľoch či wellness zariadeniach nájdete odpovede v článkoch zo sekcie Pobyty.

Vďaka množstvu rád, tipov, praktických informácií, ale aj pohľadov do zákulisia, si svoj pobyt užijete naozaj naplno a bez starostí. Pretože presne taký má byť pobyt v kúpeľoch či wellness hotely – pobyt, ktorý vám pomôže hodiť starosti za hlavu a nabrať sily do ďalších dní života.

Žena sedí pred červeným svetlom.

Infračervená lampa

Účinky infračervenej lampy sú naozaj jedinečné. Svoje miesto si našla vo fyzioterapii, pri liečbe akné, bolesti svalov a kĺbov. Benefity tejto lampy si vychutnáte aj v pohodlí domova, pretože je cenovo dostupná a jednoduchá na použitie. Čo je […]

Infračervená lampa Čítať viac

Návrat hore