Vaku Well

Ide o špeciálny prístroj, ktorý vďaka podtlakovej terapii pomáha k spaľovaniu tukového tkaniva na bruchu, bokoch či v sedacích partiách. Vacu Well má vysoko účinné vákuum, ktoré začína spaľovať tuky už po 10 minútach cvičenia. V bežnej atmosfére sa tuky totiž začínajú spaľovať približne po pol hodine cvičenia. Efekt je vyvolaný tým, že tuky sa spaľujú až pri dosiahnutí určitého tepu srdca. Vacu Well cvičiacemu ukazuje jeho tep, preto je možné určovať tempo cvičenia.

Ako Vaku Well funguje?

V prístroji Vacu Well sa stojí, pričom v tlakovej komore sú nohy a zadok. Dolná časť tela sa môže navliecť do špeciálneho obleku. Na dolnú polovicu tela je vyvíjaný tlak, ktorý stimuluje prísun do tukového tkaniva v problémových oblastiach, čím prispieva k urýchľovaniu vylučovaniu tukových kyselín. V podstate sa pacient prechádza v podtlaku, v hermeticky uzavretej kabínke. Práve chôdza zabezpečuje, že kyseliny sú skutočne metabolizované. Kúra trvá zhruba pol hodinu a výsledky sú viditeľné zhruba po 10 cvičeniach.

Nielen cvičenie je nutné

Pre maximálny účinok by mal pacient tiež zmeniť životosprávu. Pred cvičením je dôležitá najmä ľahká strava, odporúčajú sa zemiaky, celozrnné obilie, pečivo, ryža, zelenina, banány a figy. Počas kúry však nie je možné držať striktné diéty, pri ktorých sa prijíma menej než 1000 Kcal denne. Podstatný je aj pitný režim, ktorý si kúra vyžaduje. Počas samotného cvičenia je nutné vypiť minimálne 0,75 l neperlivej vody. Po cvičení by mal byť organizmus obohatený o bielkoviny ako napr. ľahké mäso alebo kyslé mliečne produkty.

Na čo je Vaku Well dobrý?

Z tela sa pri cvičení vyplavujú škodlivé látky, zlepšuje sa cirkulácia krvi, priaznivo pôsobí aj na opuchy končatín a Vacu Well zlepšuje aj fyzickú kondíciu a výkonnosť. Tento spôsob cvičenia využívajú predovšetkým ženy, ktoré sa chcú zbaviť celulitídy, ale aj ostatní, ktorí majú problém s nadváhou alebo si chcú formovať postavu. Lepším zásobením minerálov, vitamínov, enzýmov a kyselín sa zase vyhladzuje koža.

Kto nemôže Vacu Well používať?

Vacu Well pôsobí rovnako ako na ženy, tak aj na mužov, bez obmedzenia. Obe pohlavia pri cvičení spaľujú tuky trikrát rýchlejšie. Kúru by však nemali využívať astmatici, epileptici, tehotné ženy, ľudia, ktorí trpia zápalmi žíl, trombózou, hypotenziou, hypertenziou, infekčnými, zápalovými či horúčkovitými ochoreniami a ani tí, ktorí majú srdcový kardiostimulátor. Tiež sa neodporúča Vacu Well využívať, keď užívate antibiotiká či máte otvorenú ranu.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Návrat hore