Romantická dovolenka v horách

Rozmýšľate, kam zájdete na dovolenku v zime? Využite krásu, ktorú ponúka horské prostredie. Čarovná zasnežená krajina vytvára nádhernú romantickú atmosféru, ktorú si môžte vychutnať so svojou polovičkou počas romantického pobytu. Zoberte ju na víkendový alebo týždňový výlet plný prekvapení. Nebudete ľutovať a vaša láska vám to iste oplatí. No na takúto dovolenku môžete zájsť samozrejme aj v lete.

Vo wellness centrách strávite príjemné chvíle vo vírivke. V saune sa odreagujete a navyše zbavíte svoje telo škodlivých látok. Dopriať si môžte aj relaxačnú masáž vo dvojici. Prípadne vám vaša polovička môže spraviť súkromnú masáž na izbe. Ak budete chcieť, absolvujte aj ozdravujúci zábal a pohodlne relaxujte. Keď sa vám už nebude chcieť byť na izbe, či v priestoroch hotela, vyrazte na romantickú prechádzku, či túru do hôr.

Väčšina hotelov má ako súčasť romantického pobytu pripravenú aj romantickú večeru pre dvoch so šampanským a jahodami a všetkým, čo k tomu patrí. Niektoré však majú k dispozícii aj vlastnú kuchynku, takže svoju polovičku môžete prekvapiť znova a urobiť jej večeru vlastnými silami. A kto vie, možno sa o prípravu ďalšieho chodu postará vaša priateľka…

Na Slovensku nájdete niekoľko krásnych pohorí, ktoré ukrývajú malebné hotely a penzióny s množstvom služieb, počas ktorých sa rozhodne nebudete nudiť. Stačí si vybrať niektorý z romantických pobytov na Slovensku a zažijete nezabudnuteľné chvíle vo dvojici. Ak však radšej túžite vyraziť za hranice Slovenska, navštívte niektoré z našich susedných krajín. Romantický pobyt v Rakúsku, alebo romantický pobyt v Čechách bude pre vás takisto kúzelným zážitkom.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Návrat hore