Rolletic

Rolletic je účinný masážny prístroj, ktorý využíva účinky tradičnej čínskej medicíny – stimulačné účinky sa na tele dosahujú pomocou masáže v oblastiach akupunktúrnych dráh. Práve táto terapeutická masáž je spomenutá už slávnej v „Liečebnej knihe žltého cisára“, pochádzajúcej z obdobia dynastie Quin a Han. Tento masážny rehabilitačný stroj vznikol na základe požiadaviek masérov a lekárov, ktorí hľadali spôsob ako čo najúčinnejšie odstrániť celulitídu. Dnes je súčasťou každého „slender life“ štúdia a je možné zakúpiť si ho aj domov.

Ako rolletic pracuje?

Pre výsledný efekt sa rolletic odporúča používať minimálne 30 minút denne. Prvé výsledky je možné vidieť už po 6 až 10 ošetreniach. Účinnosť sa tiež zvyšuje pri dodržiavaní niektorých zásad ako napr. je nutné piť dostatočné množstvo tekutín, zdravo sa stravovať a tiež sa nevylučuje používanie iných kozmetických prípravkov na odstránenie celulitídy, ktoré k efektu dopomôžu rýchlejšou cestou. Navyše, účinky rolleticu sú trvalé, keďže tento prístroj neodstraňuje vodu, no pracuje s tukovými bunkami.

Na čo rolletic pôsobí?

Pôsobením rolleticu na danú oblasť (tehná, sedacie svaly, brucho, podpazušie či lýtka) sa zlepšuje výživa kožných buniek a zlepší sa tiež ich činnosť. Pokožka sa postupne stáva pevnejšou a pružnejšou, tiež sa výrazne zlepšuje metabolizmus tukového tkaniva, dochádza k rýchlemu vyprázdňovaniu povrchových žíl, ale aj lymfatických ciev. Celkovo sa zlepšuje látková výmena v oblasti kože, svalov a podkožia. Pri masáži chodidiel dochádza k dráždeniu akupresúrnych bodov na chodidle, čo má priaznivý vplyv na vnútorné orgány.

Na čo je rolletic dobrý?

Pri masáži s rolleticom sa tiež uvoľňujú vnútorné opioidy – látky podobné morfiu, ktoré tíšia bolesť a navodzujú pocit spokojnosti a uvoľnenia. Rolletic povzbudzuje látkovú výmenu, prekrvenie pokožky, odbúrava tukové vankúšiky, spevňuje ochabnuté svalstvo pokožky, rovnako ako aj svaly a vypnutie kože. Dokonca rolletic veľmi účinne pomáha zahojeniu pooperačných jaziev. Účinky rolleticu sa však najviac prejavujú pri odstraňovaní celulitídy. Rolletic môže vyskúšať každý, nemá nijaké vekové či zdravotné obmedzenie.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Návrat hore