Nakúpte pobyty z našej ponuky ešte výhodnejšie vďaka rekreačnému poukazu DOXX

Už štvrtý rok pomáhajú rekreačné poukazy zamestnancom a SZČO dovolenkovať až o 55% lacnejšie. Prinášajú rôzne výhody, vďaka ktorým si môžeme veľmi jednoducho a pohodlne vybrať dovolenkový pobyt na Slovensku a užiť vytúžené chvíle oddychu. Prečítajte si ako vám fpoho poukazy DOXX zjednodušia plánovanie dovolenky a ako na druhej strane pomáhajú zamestnávateľom uľahčiť administráciu a splniť si zákonnú povinnosť.

Výhody rekreačných poukazov DOXX pre zamestnancov

  1. Príspevok na dovolenku až 275 € od zamestnávateľa, ktorý máte k dispozícii už pri nákupe rekreácie a nie až po predložení dokladu od ubytovacieho zariadenia
  2. O rekreačný príspevok môžete zamestnávateľa požiadať jednoducho priamo tu cez online žiadosť.
  3. Rekreačný poukaz sa nabije na personalizovanú fpoho kartu DOXX, vďaka ktorej získate ďalšie skvelé výhody.
  4. Rekreáciu môžete zaplatiť priamo online kartou DOXX pri výbere svojej rekreácie alebo osobne na mieste vybraného ubytovacieho zariadenia.

Výhody rekreačných poukazov DOXX pre zamestnávateľov

  1. Poskytnutím rekreačného poukazu DOXX si zamestnávateľ zjednoduší celkovú administráciu nakoľko nemusí kontrolovať účel použitia príspevku zamestnancov a teda nemusí evidovať jednotlivé bločky. 
  2. fpoho poukazy DOXX dôveryhodne a bezpečne zabezpečia splnenie zákonných povinností zamestnávateľa, chránia systém príspevkov pred falošným a duplicitným dokladovaním.
  3. Celý proces požiadania sa vybaví jednoducho online prostredníctvom prihlásenia alebo registrovania sa do Zákazníckej zóny.

Vyberte si zo širokej ponuky kúpeľných pobytov po celom Slovensku od Relaxos

Možností je veľa, či uprednostňujete horskú dovolenku, oddych vo wellnesse alebo kúpeľoch, výber hotelov a ostatných ubytovacích zariadení je s rekre poukazom široký.

Rekreačné ubytovanie môžete zaplatiť Kartou DOXX online cez CK Relaxos. Pokiaľ tento rok dovolenku neplánujete, môžete príspevok uplatniť pre vaše deti v detských táboroch.

fpoho rekreačný poukaz DOXX zastrešuje poskytnutie príspevku na rekreáciu pre zametstnávateľa, zamestnancov, aj ubytovacie zariadenia či cestovné agentúry. Zjednodušia celý proces žiadania, či vydania poukazu a predstavujú najvýhodnejšiu voľbu pre každého.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Návrat hore